I'm alive!

Jag överlevde strömavbrottet. Ingenting hände mer än att strömmen var väck någon timme. Min oro över att alla apparater skulle bli strömförande känns rätt obefogad, nu i efterhand :) Jag hade tänkt plugga men eftersom kursboken ligger på E-brary (virtuellt bibliotek) så sket det sig. Jag tog en långpromenad till ÖB och shoppade ett måttband istället. Fem väl investerade kronor eftersom Pix har bitit av mitt gamla i x antal stumpar. Vanliga kattleksaker duger liksom inte.

Spännande...

Det här kortet damp ned i brevinkastet för någon dag sedan. Idag kommer jag inte ha någon ström mellan 10-11:30.





Det hade inte gjort mig någonting, om de inte hade skrivit: "Ledningar och apparater skall under tiden betraktas som spänningsförande". Vad fanken betyder det?

Jag har extremt begränsade kunskaper om el... Julgranslysen brukar vara parallellkopplade, det är nog det enda jag minns från lektionerna i högstadiet. Att "ledningar och apparater skall betraktas som spänningsförande" tolkar jag som att jag kommer få en sisådär 2000 volt genom kroppen om jag kommer åt någon elpryttel under avbrottet...

Min sambo vet inte heller, men tolkar det som att det finns lite el kvar i apparaten fast elen är avslagen. Det låter ju lite rimligare än min gissning...

Nördigt

Jag tror att jag har blivit "hooked" på krokning...

Det är enkelt, går snabbt och mönstret blir så jämnt och fint. Däremot blir arbetet rätt hårt och rullar ihop sig, så jag vet inte riktigt vad jag ska använda tekniken till än. Det finns de som krokar mössor, vantar och liknande men jag undrar om de blir så bekväma...?

Hur som helst, det här är vad jag har nördat med de senaste dagarna... en krokad triforce.




Jag har gjort om mönstret själv så därför stämmer... typ ingenting vid en närmare granskning... men det kanske räknas som stöld av logotyp annars, vad vet jag?

RSS 2.0